tiistai 12. maaliskuuta 2013

Bacon, chicory, shallots - Pekoni, salaattisikuri, salottisipuli


In the book this recipe is called Bacon, radiccio, shallots. I didn't find radiccio in shops so I bougth chicory instead. I'm glad to notice that they've been grown in Finland like shallots as well. I found a recipe for you.

Kirjassa tämä oli nimeltään Pekoni, punasikuri, salottisipulit. En löytänyt kaupasta punasikuria, joten ostin salaattisikuria. Ne olivat kotimaista tuotantoa, kuten salottisipulitkin, sain ilokseni huomata. Löysin reseptin netistä, englanniksi tietenkin.

It was mix of sweet (shallots), salty (bacon) and bitter (chicory) as he says there. If you use some cream, like Hugh Fearnley-Whittingstall suggests, I guess it'll cut down the bitterness. I didn't try that as I didn't have any cream in fridge. Different dinner on sunny day in March.

Se oli yhdistelmä makeaa (salottisipulit), suolaista (pekoni) ja karvasta (salaattisikuri), kuten hän reseptinsä aluksi mainitsee. Jos lorautat päälle kermaa, kuten Hugh Fearnley-Whittingstall ehdottaa, luulen sen leikkaavaan sikurin karvautta. En kokeillut sitä, koska jääkaapissa ei ollut kermaa. Erilainen ateria aurinkoiseen maaliskuun päivään.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti