torstai 20. syyskuuta 2012

Barley, onion, tomato - Ohra, sipuli, tomaatti

This time I´m able to give you the recipe or to be precise I can give you a link to it.

I used Costoluto Fiorentino tomatoes grown in our greenhouse. Garlic, red onion and thyme is also from our garden. 

Tämän ruuan valmistus alkaa tomaattien paahtamisella. Tällä kertaa voin antaa teille linkin ohjeeseen. Se on kuitenkin englanniksi.

Käytin kasvihuoneessamme kasvaneita Costoluto Fiorentino -tomaatteja. Valkosipuli, punasipuli ja timjami on puutarhastamme.




My husband was bit prejudiced about this dish and when he came home and sat to table he said: "You said we might have porrigde day today." 

Mieheni oli hieman ennakkoluuloinen tämän keiton suhteen. Hän tuli kotiin, istui pöytään ja sanoi: "Sä sanoitkin, että meillä saattaa olla puuroa tänään". 

I added more stock to saucepan while soup was cooking as it became too thick. I served this hearty soup with homemade Parmesan bread. And we both said mmmm, again. Like we´ve learned from River Cottage dvd´s :)

Lisäsin lientä kattilaan kypsennyksen aikana, koska keitosta oli tulossa puuroa. Tarjosin tämän lämmittävän keiton kotitekoisen parmesaanileivän kanssa. Ja taas kerran me molemmat sanoimme mmmm. Kuten olemme oppineet River Cottage dvd:tä katsoessamme :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti