tiistai 21. tammikuuta 2014

Salt beef, mash, egg - Suolalihaa, muusia, muna


As I had salt beef and mash, next was this hash recipe. In his book HFW uses duck eggs. I had to settle with hen's eggs. Duck egg are bigger and it's said they have more intense flavour.

Koska nyt minulla oli suolalihaa ja muusia, oli aika tehdä tämä kootut teokset -annos. Kirjassaan HFW käyttää ankan munia, minä jouduin tyytymään kananmuniin. Ankan munat ovat suurempia ja niissä sanotaan olevan täyteläisempi maku.

Peel, half and slice an onion. Fry onion in spoonful of oil for 10 minutes or so. Add chopped garlic clove and some chopped parsley at the end. Season with pepper. No need to add salt as it's in beef. Take about equal amounts of mash and salt beef. You'll get on fine with less beef as it's so tasty. Mix mash, beef and onion together and make four cakes. 

Kuori, puolita ja viipaloi sipuli. Paista öljytilkassa pannulla kymmenisen minuuttia. Lisää pilkottu valkosipulin kynsi ja hakattua persiljaa lopuksi. Mausta pippurilla. Suolaa ei tarvitse lisätä, koska sitä on lihassa. Ota painoltaan suurin piirten sama määrä muusia ja suolalihaa. Pärjäät vähemmälläkin lihamäärällä, se on niin maukasta. Sekoita muusi, liha ja sipuli keskenään ja tee neljä kakkusta. 

Add some oil onto frying pan and gently fry the hash cakes until the get some colour. That takes up to 10 minutes. Keep them warm and fry one egg each. Serve and enjoy. 

Laita vähän öljyä paistinpannulle ja paista kakkusia kunnes ne saavat väriä. Tämä kestää noin 10 minuuttia. Laita lämpimään ja paista muna jokaiselle syöjälle. Tarjoile ja nauti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti