sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Drop scones, maple syrup, ice cream - Drop scones, vaahterasiirappi, jäätelö


I haven't made drop scones before. As I had bought jar of peanut butter for baking I used some of it to this recipe. I had smooth peanut butter instead of crunchy. 

En ole aiemmin tehnyt drop sconeseja. Ne muistuttivat jotain letun ja vohvelin väliltä. Olin ostanut purkin maapähkinävoita leivontaa varten, joten päätin käyttää osan siitä tähän reseptiin.

To be honest I'm glad I did just half a portion. Peanut butter isn't really my thing. With maple syrup and ice cream I managed to empty the plate. Was this the first dish in book I didn't like? I think so. 

Totta puhuen olen iloinen, että tein vain puoli annosta. Maapähkinävoi ei ole minun juttu. Sain lautasen tyhjäksi vain vaahterasiirapin ja jäätelön avulla. Olikohan tämä kirjan resepteistä ensimmäinen, josta en pidä? Taitaa olla. 

4 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Vaahterasiirapista tulee mieleen mummo ja mummon ystävä Liisi, joka toi siirappia tuliaisiksi Kanadasta. Uskomatonta, miten hyvältä pullasiivu voikin maistua, kun sen päälle lorauttaa tuhdin annoksen vaahterasiirappia ja nauttii murukahvin kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania siirappimuistoja, Anna. Tuosta pullasiivulla herkuttelusta tuli mieleeni, että meidän herkku oli pullasiivu voilla voideltuna ja ripaus sokeria päälle :)

   Poista
 3. What a shame you didn't like them - they look lovely and fluffy

  VastaaPoista