sunnuntai 18. elokuuta 2013

Tomatoes, chilli, parsley - Tomaatit, chili, persilja


Very simple salad made of selection of tomatoes and red mild chilli topped with parsley. I used orange cherry tomatoes 'Sungold' and yellow cherry tomatoes 'Venus' from our own greenhouse and red cherry tomatoes from food co-op's greenhouse.

Erittäin helppo salaatti tomaattivalikoimasta, punaisesta chilistä ja persiljasta. Käytin oransseja kirsikkatomaatteja 'Sungold' ja keltaisia kirsikkatomaatteja 'Venus' omasta kasvihuoneestamme ja punaisia kirsikkatomaatteja ruokaosuuskunnan kasvihuoneesta.

Slice ripe tomatoes thinly and arrange them onto large plate. Deseed red chilli and slice it paper thin and add on top. Trickle couple of tablespoonfuls of olive oil, few drops of cider vinegar and season with salt & pepper from mill. Add some parsley flat-leaf or curly on top and leave for about 30 minutes before serving. Delicious!

Viipaloi tomaatit ohuiksi ja järjestä isolle lautaselle. Poista siemenet punaisesta chilistä ja viipaloi se paperinohuiksi viipaleiksi ja lisää tomaattien päälle. Valuta pari ruokalusikallista oliiviöljyä ja muutama tippa omenaviinietikkaa ja mausta suolalla & pippurilla. Ripottele persiljaa joko sileälehtistä tai kiharaa päälle. Jätä maustumaan puoleksi tunniksi ennen tarjoilua. Herkullista!


1 kommentti: