sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Beans, ham, tomatoes - Papuja, kinkkua, tomaattia


Hugh in his book and me here in this blog have used nearly same ingredients in this dish. This time pork is Parma ham and this is salad. This is again one of fast foods in the book. It just needs some time to marinate.

Hugh kirjassaan ja minä täällä blogissani olemme käyttäneet lähes samoja ainesosia tässä ruoassa. Tällä kertaa possu on Parman kinkkua ja tämä on salaatti. Tämä on myös kirjan pikaruokia, se tarvitsee ainoastaan aikaa makujen tasaantua ja marinoitua. 

Start with making dressing. Crush a quarter of garlic clove to a empty jam jar. Add half spoonful of mustard, 2 spoonfuls of balsamic vinegar and 4 spoonfuls of olive oil. Season with pinch of sugar, salt and pepper. Shake well.

Aloita kastikkeen teolla. Murskaa 1/4 valkosipulin kynttä tyhjään hillopurkkiin. Lisää puoli lusikallista sinappia, 2 lusikallista balsamiviinietikkaa ja 4 lusikallista oliiviöljyä. Mausta ripauksella sokeria, suolaa ja pippuria. Ravista hyvin. 

You need tin of white beans, drain them well. Quarter half a pound of cherry tomatoes. Put beans and tomatoes to bowl, add dressing and some thyme leaves. Leave these to marinate for minimum 15 minutes up to next day. 

Tarvitset purkillisen valkoisia papuja, valuta ne hyvin. Pilko kirsikkatomaatit. Laita pavut ja tomaatit kulhoon, kaada päälle kastike ja ripottele muutama timjamin lehti joukkoon. Jätä marinoitumaan, vähintään 15 minuutiksi tai seuraavaan päivään. 

Serve this salad topped with Parma ham slices and scatter so thyme leaves on top of everything. Serves 4 as starters and 2 as main course.

Tarjoa salaatti Parman kinkun siivujen kera ja ripottele kaiken päälle timjamin lehtiä. Tästä riittää neljälle alkupalaksi ja kahdelle pääruoaksi.

1 kommentti: