maanantai 26. marraskuuta 2012

Broccoli, chilli, cashews - Parsakaali, chili, cashew-pähkinät




We had great cooking & dining Sunday with couple of friends earlier in October. This was one of dishes we cooked. I´m able to link you to recipe again. We had broccoli and purple sproutings. Chili had grown in our greenhouse and dried so I put into water night before.

Me vietimme kokkailusunnuntain tässä taannoin ystävien kera ja tämä oli yksi päivän annoksista. Voin taas linkittää reseptin. Meillä oli parsakaalia sekä parsakaalin sivuversoja. Chili oli kasvanut kasvihuoneessamme ja kuivattu, joten laitoin sen veteen edellisenä iltana. 

This is very simple starter for a meal. The broccoli was steamed al dente, cashews toasted on frying pan. Next to frying pan went oil, then garlic and chilli. After a minute or two broccoli and nuts were added. Another couple of minutes while mixing everything together. All it needed was some soy sauce at the end. Ready to serve and to be eaten straight away. Really nice combination of flavours.

Tämä on hyvin helppo alkupala. Parsakaali höyrytettiin ja jätettiin hieman rapeaksi. Cashew-pähkinät paahdettiin kuivassa paistinpannussa. Sen  jälkeen öljyä pannulle ja valkosipuli sekä chili kuumenemaan. Parin minuutin jälkeen voikin lisätä parsakaalin ja pähkinät. Hetki sekoittelua pannulla ja päälle soijakastiketta lopuksi. Valmis tarjoiltavaksi ja heti nautittavaksi. Hyvä makujen yhdistelmä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti