lauantai 17. marraskuuta 2012

Bacon, Cheddar, avocado - Pekoni, Cheddar/Mustaleima, avokado


I´m not so clever with words as HF-W is so I need to quote him: "This is more than mere sandwich: it´s a magnificent miniature feast, a super-rich and yielding combination captured between hunks of bread."

En ole niin hyvä sanojen kanssa kuin HF-W on, joten lainaan hänen sanojaan: "Tämä on enemmän kuin pelkkä kerrosleipä: se on mahtava minikokoinen juhla-ateria, runsas makujen yhdistelmä vangittuna leipien väliin." (Vapaasti suomennettuna.)

You need some robust bread, few rashes of bacon, Cheddar and avocado. Cook bacon rashes in frying pan for a few minutes until crisp. Butter the slices of bread or toast. Spread ripe avocado on on slice, season with black pepper from mill. Put some mature cheese and bacon on the other. Place on top of the other and press down a bit. Cut the sandwich half and serve at once. Yummy!

Tarvitset tuhtia leipää, muutaman pekonisiivun, Cheddaria tai Mustaleimaa sekä avokadon. Paista pekonisiivuja pannulla muutama minuutti, kunnes rapeita. Voitele leipäviipaleet, paahdettuna tai ilman. Levitä kypsää avokadoa toiselle leivälle, pyöräytä mustapippuria myllystä. Toiselle leipäpalalle hyvin kypsynyttä juustoa ja pekonisiivut. Käytin sekä Cheddaria että Valio Mustaleimaa. Molemmat maistuivat. Aseta toisen päälle ja paina hieman. Leikkaa kahtia ja tarjoile heti. Namia!

1 kommentti:

  1. I love this - turning a sandwich into a real treat! Delicious.

    VastaaPoista