sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Pork, potatoes, apples - Possua, perunaa, omenaa


Perfect lunch for two on Sunday. First some last jobs in garden and then easy cooking. Not fast food but no fuss. Again I found the recipe for you.

Täydellinen sunnuntailounas kahdelle. Ensin hieman viimeisiä puutarhatöitä ja sitten helppoa kokkausta. Ei pikaruokaa, muttei liikaa vaivaa. Löysin englanninkielisen reseptin teille.

I used pork chops bought from Benjamin farm shop where I always buy the pork we eat. Apples were from market, produced in Aland. This year's apple crop in our garden was full 10 apples.

Possun kyljykset ostin Benjamin maatilatorilta, kuten kaiken syömämme possunlihan. Omenat olivat Ahvenanmaalta, kotimaisia siis. Tämän vuoden omenasato puutarhastamme oli kokonaiset 10 omenaa. 

Bit more than an hour from start to table. Delicious meal with classic flavours. Served with slaw which to be blogged in other post.

Hieman yli tunti aloituksesta pöytään. Herkullinen ateria tuttuine makuineen. Tarjoiltiin kaalisalaatin kera. Siitä toisessa bloggauksessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti