keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Pappardelle, squash, sage - Pappardelle, kurpitsa, salvia


Winter is on it's way and it was time to save herbs from greenhouse. Sage came there, squash and garlic has been harvested from our kitchen garden earlier. Sage is herb Finns use very little but I like it and use it, mostly in pork dishes that is.

Talvi tekee tuloaan ja oli aika pelastaa yrtit kasvihuoneesta. Salvia tuli sieltä, kurpitsasato ja valkosipulit on korjattu jo aiemmin omalta kasvimaalta. Salviaa suomalaiset käyttävät melko vähän, mutta minä pidän siitä ja käytän sitä, enemmän possun kera kylläkin.

Very easy dish to make. I found the recipe among Hugh's squash & pumpkin recipes on The Guardian web site. Just roll down to find this one. I used Uchiki Kuri -squash to this dish. I was happy with crop. It was new to me but I will grow it again next year.

Tämä ateria on helppo valmistaa. Löysin teille reseptin, englanninkielisenä tietenkin, Hugh'n kurpitsareseptien joukosta The Guardianin nettisivuilta. Se on siellä alimmaisena, rullaa vaan hiirellä alas. Käytin tähän Uchiki Kuri -kurpitsaa. Se tuotti satoa kohtuullisen hyvin. Lajike oli minulle uusi, mutta tulee kasvatettavaksi uudelleen. 

This was lovely and warming meal. Sage gently cooked in butter was nice and crisp. Combination was yummy.

Tämä oli hyvä ja lämmittävä ateria. Salvia varovasti voissa kypsennettynä oli ihanan rapeaa. Herkullinen yhdistelmä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti