torstai 23. toukokuuta 2013

Asparagus, new potatoes, halloumi - Pasta, uudet perunat, halloumi


I know, I just published one posting about asparagus. After this there's couple more to go. It's season now. This dish is for vegetarians. It takes about an hour to make, but meanwhile you can do something else as it's cooked in the oven.

Tiedän, juuri julkaisin yhden postauksen parsasta. Tämän jälkeen on vielä pari muuta. Mutta se on parsasesonki. Tämä ateria on kasvissyöjille. Tämän valmistus kestää noin tunnin, mutta sen kypsymisen aikana voit tehdä jotain muuta, koska tämä kypsennetään uunissa. 

I found you a recipe from Guardian web pages. I served this with bread, which recipe you'll find in Finnish in my baking blog. I've never roasted new potatoes nor asparagus. It was really good method for both of them. Have a go and enjoy!

Löysin teille englanninkielisen reseptin Guardianin nettisivuilta. Tarjosin tämän aterian leivän kera. Leivän reseptin löydät suomenkielisenä leipomisblogistani. En ole ennen valmistanut uusia perunoita uunissa, en myöskään parsaa. Se oli oikein sopiva tapa molemmille. Kokeile ja nauti!

1 kommentti:

  1. I love halloumi - I love its texture, but Mr CC just won't eat it!

    VastaaPoista