perjantai 12. lokakuuta 2012

Squash, ricotta, ham - Kurpitsa, ricotta-juusto, kinkku


Another dish with roasted butternut squash. This time salad to start a meal. This is quick to prepare because while squash is in the oven, you can cook  the main course. I´m able to link you to recipe.

Toinen ruoka paahdetusta butternut squash -kurpitsasta. Tällä kertaa salaatti aterian aluksi. Tämä valmistuu nopeasti, koska sillä välin kun kurpitsa on uunissa voit tehdä pääruuan. Täältä löytyy englanninkielinen resepti.

This was first dish of which I can´t say much. It was rather plain to my taste. My husband thought squash was lemon as it took taste from lemon juice.  I might have done something wrong. Perhaps I give a try with pears as HFW suggests. 

Tämä on ensimmäinen annos, josta en voi sanoa paljon. Se oli melko mitättömän makuinen. Mieheni luuli kurpitsaa sitruunaksi, koska se imi sitruunamehun. Olen voinut tehdä jotain väärin. Ehkä kokeilen vaihtaa kurpitsan päärynöihin, kuten HFW ehdottaa. 

That´s it! This it my 18th posting so now I´ve cooked 10 per cent of books recipes. Lots to look forward to.

Siinä se! Tämä on 18. kirjoitukseni, joten olen kokannut 10 % kirjan resepteistä. Vielä on paljon lisää tulossa.

2 kommenttia:

  1. Apua en tiedä kuinka kommentoin ...mikä tili? Neuvoja please?
    T:Seija Ruismäki

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Seija!
      Kyllähän tämä kommentti tänne tuli. Voit valita myös kohdan Nimi/URL-osoite ja kirjoittaa siihen vaikka etunimesi. Ja tänne kommentteihin vaan sitten viestit :)

      Poista