lauantai 5. tammikuuta 2013

Beef, shallots, tomato - Naudanliha, shalotit, tomaattia


After season´s ham eating it was nice to cook something from beef. On windy and cold Saturday it was perfect time to cook something in the oven while doing all kind of housework.

Joulukauden kinkunsyönnin jälkeen oli mukava laittaa jotain naudanlihasta. Tuulisena ja koleana lauantaina oli sopiva hetki kypsentää ruoka uunissa muita taloustöitä tehdessä. 

I´m able to link you to recipe again. I´d say preparation took bit more than that 20 minutes it´s told on recipe but anyway it´s quick to prepare. After all it cooks by itself in the oven and you´re able to do what ever meanwhile. I used tomato purée I had made with home grown tomatoes. 

Voin linkittää englanninkielisen reseptin tähän. Valmisteluihin menee enemmän kuin tuo 20 minuuttia mikä ohjeessa mainitaan, mutta tämä on nopea valmistaa. Se joka tapauksessa kypsyy itsekseen uunissa ja voit sinä aikana tehdä mitä tahdot.  Käytin syksyllä pakastamaani tomaattipyreetä, jonka olin valmistanut kasvihuoneessamme kasvaneista tomaateista. 

I served this lovely and warming stew with boiled potatoes, them grown in our own garden too. It is nothing fancy but ever so yummy!

Tarjoilin tämän ihanan ja lämmittävän lihapadan keitettyjen perunoiden kera. Nekin ovat kasvaneet puutarhassamme. Pata ei ole mitään erikoista, mutta niin hyvää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti