lauantai 22. maaliskuuta 2014

Kohlrabi, lentils, raisins - Kyssäkaali, linssit, rusinat


In the book this salad is made with celeriac. As I'm allergic to it I had to find another root vegetable instead. Again I chose kohlrabi. I know the taste is totally different with celeriac but we liked this salad anyway.

Kirjassa tämä salaatti on tehty juurisellerin kera. Koska olen allerginen sille, jouduin miettimään toisen juureksen sen sijasta. Taas kerran päädyin kyssäkaaliin. Tiedän, että maku juurisellerin kanssa on aivan erilainen, mutta me pidimme tästä salaatista joka tapauksessa.

I found you the recipe from River Cottage website. I used julienne peeler to cut kohlrabi. This way I really thin sticks. Kohlrabi is crisp and this trio worked well. I used apple juice to soak raisins, it was given as a choice instead of orange juice. 

Löysin reseptin (englanninkielinen) River Cottagen nettisivuilta. Käytin julienneleikkuria kyssäkaalin kanssa. Sillä saa tosi ohuita tikkuja. Kyssäkaali on rapeaa ja tämäkin trio toimi hyvin. Käytin omenamehua rusinoiden liottamiseen, se annettiin vaihtoehtona appelsiinimehun sijasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti