This super-easy salad ended our Sunday lunch. We had hearty beef stew as main course, but that wasn´t from Hugh´s book.
Tämä tosi helppo salaatti päätti meidän sunnuntaiaterian. Söimme tukevasti naudanlihapataa pääruuaksi, mutta sen resepti ei ollut Hugh´n kirjasta.
Take couple of limes, apples and handful of mint. I used fruit from our garden, sweetest variety which name is not known. Just few guesses. Within few days apples I´m going to take apples pressed to juice. We´ll drinking apple juice all winter. After living in this house with it´s garden for 11 years now it´s first time we get this much apples. I wish I´d noticed this recipe from the book earlier.
Ota pari limettiä, omenaa ja kourallinen minttua. Käytin pihamme makeinta omenaa, puun nimi ei ole tiedossa. Vain joitain arvauksia. Muutaman päivän kuluttua vien omenat mehulaan, jossa ne puristetaan ja pastöroidaan mehuksi. Tätä mehua sitten juomme läpi talven. Olemme asuneet tässä talossa puutarhoineen 11 vuotta ja nyt saimme ensimmäistä kertaa paljon omenia. Toivon, että olisin huomannut tämän reseptin kirjasta jo aiemmin.
Get the segments out of limes, peel and wedge apples and cut loads of mint on top. Mix everything together and add spoonful of sugar. This was truly refreshing dessert. This recipe is going to be used again and again. Everything it I like a lot.
Ota lohkot limeteistä, kuori ja lohko omenat. Silppua runsaasti minttua päälle. Sekoita ja lisää lusikallinen sokeria. Tämä on todella virkistävä jälkiruoka. Tätä reseptiä tulen käyttämään usein. Kaikesta siinä pidän todella paljon!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti