lauantai 30. elokuuta 2014

Ham, squash, marmalade - Kinkku, kurpitsa, marmeladi


Another recipe where I used Benjami's pork. I don't like orange marmalade but I bravely cooked this dish with it. Hugh writes in his book that this might sound little odd, well for me it was more than little. Ham glazed with pineapple is something I like.  I used butternut squash for it and made smaller portion for two of us. I wish I had cooked full size. I was delighted with taste! 

Seuraava resepti, johon käytin Benjamin possua. En pidä appelsiinimarmeladista, mutta rohkeasti lähdin valmistamaan tätä ateriaa. Kirjassaan Hugh kirjoittaa, että tämä voi kuulostaa hieman omituiselta, no minusta se kuulosti enemmänkin kummallista. Ananaksella glaseeratusta kinkusta pidän. Käytin myskikurpitsaa tähän ja tein pienemmän annoksen meille kahdelle. Toivon, että olisin tehnyt täyden satsin. Olipa maukasta!

I found recipe for you here, Channel4 Scrapbook. Mine looks again totally different than in books photo which is same as in this link. Never mind, taste was excellent. I used thick cut marmalade. Bittersweet taste of marmalade was great addition to both ham and squash. 

Löysin teille (englanninkielisen) reseptin täältä, Channel4:n leikekirjasta. Minun tekeleeni näyttää taas kerran aivan muulta kuin kirjan kuva, sama joka on tässä linkissä. Ei sen väliä, maku oli erinomainen. Käytin karkeaa appelsiinimarmeladia. Sen happamanmakea maku oli mahtava lisä niin kinkulle kuin kurpitsallekin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti