As you notice I haven't been cooking new recipes from the book. There's lots of recipes left with seafood we can't get fresh here in Finland. And those ingredients I'm allergic to are giving me trouble. Shall I leave those recipes out of this blog? I haven't decided yet.
Kuten huomaatte, en ole kokannut uusia reseptejä kirjasta. Siellä on paljon reseptejä merenelävistä, joita emme täällä Suomessa saa tuoreena. Ja nuo reseptit, joissa on aineita joille olen allerginen. Jätänkö nuo reseptit pois tästä blogista? En ole vielä päättänyt.
Now I remembered to buy saffron and I was able to make this risotto. Tomatoes were from our food-op. You'll find recipe here. I used organic veg stock cube for this. I needed all stock and risotto wasn't soupy like as it supposed to be. I used half a packet of saffron (0,25 g) and both bay leaf and thyme.
Nyt muistin ostaa sahramia ja pääsin tekemään tämän risoton. Tomaatit olivat ruokaosuuskunnastamme. Englanninkielinen resepti löytyy täältä. Tein kasvisliemen luomukuutiosta. Tarvitsin kaiken nesteen ja sittenkään risotosta ei tullut soppamaista kuten reseptistä piti tulla. Käytin puoli pakettia sahramia (0,25 g) ja sekä laakerinlehden että timjaminoksan maustamiseen.
Nevertheless risotto was great! This will be one of my favourites to which I'll return. We both enjoyed it very much.
Joka tapauksessa risotto oli mahtavaa! Tämä tulee olemaan yksi niistä resepteistä, joihin palaan kerta kerran jälkeen. Me molemmat pidimme tästä tosi paljon.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti