First dish is seasonal salad with beetroot, apple and pecan. This was easy choice as I got beetroot and apples from our garden. All other I found at home, no need to got shopping.
I made dressing using Colman´s mustard, Finnish cold pressed rapeseed oil and vinegar. Beetroot straight from our garden. Apples were Finnish variety Petteri and Jaspi.
Ensimmäinen valintani kirjasta on ajankohtainen salaatti punajuuresta, omenasta ja pekaanipähkinästä. Tämä oli helppo valinta, koska saan punajuurta ja omenaa puutarhastamme. Muut tarpeet löytyivät kotoa eikä tarvinnut erikseen lähteä kauppaan.
Kastikkeen tein Colmansin sinappijauheesta, kylmäpuristetusta kotimaisesta rypsiöljystä ja etikasta. Punajuuri suoraan puutarhasta. Omena olivat Jaspi ja Petteri.
Ensimmäinen valintani kirjasta on ajankohtainen salaatti punajuuresta, omenasta ja pekaanipähkinästä. Tämä oli helppo valinta, koska saan punajuurta ja omenaa puutarhastamme. Muut tarpeet löytyivät kotoa eikä tarvinnut erikseen lähteä kauppaan.
Kastikkeen tein Colmansin sinappijauheesta, kylmäpuristetusta kotimaisesta rypsiöljystä ja etikasta. Punajuuri suoraan puutarhasta. Omena olivat Jaspi ja Petteri.
Result was good looking and very tasty. We enjoyed salad with grilled (free range) chicken fillets. Delicious!
Tulos oli hyvännäköinen ja maukas. Söimme salaatin grillattujen kanafileiden kera. Herkullista!
Tulos oli hyvännäköinen ja maukas. Söimme salaatin grillattujen kanafileiden kera. Herkullista!
Hyvää oli, ja jatkoa innolla odottelen ;-)
VastaaPoistaKiitos. Lisää tulee, aivan varmasti :)
VastaaPoistaOnpa herkullisen näköistä - ja varmasti myös makuista!
VastaaPoistaKiitos, Päivi :)
Poista