sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Apricots, tea, mascarpone - Aprikoosit, tee, mascarpone


On Good Friday I started to look what to serve as a pudding on Easter Sunday. I'm happy to say that this was perfect way to end out meal of lamb's leg with mint sauce and other trimmings. Recipe is here. Don't be fooled, there's photo of another recipe from book. 

Pitkäperjantaina aloin etsimään, mitä tarjoaisin pääsiäispäivänä jälkiruoaksi. Voin iloisena todeta, että tämä oli täydellinen lopetus lampaanpaistille lisäkkeineen. Englanninkielinen resepti löytyy täältä. Siinä on kuva toisesta kirjan reseptistä.

Buy organic dried apricots if possible. I cheated, didn't want to go to town centre on Saturday and bought mine from supermarket. I also got mascarpone there. Tea is for larder, even Earl Grey.

Osta kuivattuja luomuaprikooseja, jos mahdollista. Minä huijasin, en jaksanut lähteä keskustaan lauantaina niitä varten ja ostin nämä lähimarketista. Sieltä löytyi myös mascarpone. Teetä on kotona kaapissa, myös Earl Greytä.

Just a hint of Earl Grey scent was left in apricots, they were soaking altogether about 24 hours. They tasted great with mascarpone. 

Vain hiukan Earl Grey -teen tuoksua oli jäljellä aprikooseissa, kaikenkaikkiaan ne olivat nesteessä noin vuorokauden. Maistuivat mahtavilta mascarponen kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti